04 February 2007

Tomův beletristický koutek





















A je tu zbrusu nová rubrika s názvem „Tomův beletristický koutek“.

V této (spíše nepravidelné, co byste chtěli..) rubrice vás, milí čtenáři, hodlám seznamovat s jednak dočtenou, druhak rozečtenou, třeťak nedočtenou a čtvrťak nově nakoupenou literaturou. Samo sebou z jaké oblasti to asi tak bude, že.. Tak mám rád např. knihy o moderní historii. Přečťete si jednou Johnsonovy Dějiny 20. století (no, to to letí..) a nebudete absolutně chápat, proč mají ruďasové stále právo na.........no vlastně na cokoliv. Téměř.

Taky mám rád knihy o moderních letadlech (vlastně víc, než o autech, což bych vlastně asi neměl moc ventilovat...), no a úplně nejradši jsem měl vždycky Štorcha a Lovce mamutů, padž tam je úplně všecko. Ale to každý zná, takže to nemá smysl tolik rozebírat, možné někdy face-to-face kdo bude mít zájem. No ne, vemte si kdyby tu látku dostal do ruky Peter Jackson, tak to by z toho udělal. Pán prstenů hadra.
Nic, Ctrl+Z - - hodlám se tady zmiňovat o kouscích především z oblastí osobního rozvoje, marketingu, managementu, brandingu. Tyto klíčová témata doplní dále ještě dreaming, planning a sleeping, takže každý by se měl najít...

A začínáme pěkně zostra – takže zde je seznam nových akvizic:

Seth Godin - Všichni marketéři jsou lháři,

Chris Anderson - The Long Tail,

Jiří Plamínek - Sebeřízení,

Karel Plíhal - Jako cool v plotě,

CK Fischer - Letní katalog Řecko a ostrovy. :o)

První na řadě bude Seth Godin. Recenzi mám skoro hotovou a pustím ji do světa začátkem týdne. Máte se na co těšit.

TG


1 comment:

Anonymous said...

Cau literate, koukam ze te dostal Plihal. Jsem se zaposlouchal do Nebe nepocka, fakt pekny. Doporucuji.